Näsilinnankatu 34 A 7 krs., 33200 Tampere

Yrityksille

Vahvista työkykyä ja katkaise kiire rentoutumalla – myös etänä!


Kokemuksen kautta voimme kertoa, että myös etänä järjestetty työhyvinvointipäivä toimii!

Studio Vintti järjestää ilolla ja ammattitaidolla hyvinvointipäiviä ja tapahtumia aina äänimaljarentoutuksista kasvojoogaaan, skumppajoogaan tai heittäytyjille vaikka aikuisten leikkisään satujoogaan. Lähes kaikki tapahtumat ovat toteutettavissa joko etänä tai paikan päällä.

Sopimusasiakkuus – pieniä askelia kohti parempaa oloa!

Miltä kuulostaisi viikottainen hyvinvointihetki esimerkiksi omalla työpisteellä? Tervetuloa Studio Vintin sopimusasiakkaaksi.

Hyvinvointihetkemme kulkevat teemalla hyvinvoinnin portaat: aloitamme harjoitteet perusasioista kuten hengitystekniikasta ja jatkamme portaiden kiipeämistä palaten aina hetkittäin takaisin aiemmille askeleille. Harjoitteina teemme mm. joogaa, hengitys-ja meditaatioharjoitteita, kasvojoogaa ja erilaisia rentoutusharjoitteita.

Suunnittelemme työhyvinvointitapahtumat aina teidän työyhteisönne tarpeita kunnioittaen.

Tutustu myös esiintymis- ja vuorovaikutuskoulutuksiimme täällä!

Suosituimmat joogatuntimme yrityksille


 LIIKETTÄ JA LEPOA (1,5h)
Tämä lempeä joogatunti sopii ihan jokaiselle!
Harjoituksen aikana huollamme lempeällä liikkeellä koko kehoa selkärankaa kuulostellen. Tunti päättyy syvärentoutukseen, jossa mieli saa luvan levähtää.

LÄMPÖÄ JA ENERGIAA (1,5h)
Tämä kokonaisuus on täydellinen energistä harjoitusta ja pientä haastetta kaipaaville! Tunnin aikana tehdään dynaaminen joogaharjoitus, joka haastaa tasapainoa, nostattaa lämpöä ja kohottaa hymyn huulille. Harjoitus tehdään aina oman kehon lähtökohtia kuunnellen, etkä tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Tunti päätetään mieltä rauhoittavaan loppurentoutukseen.

ILMAJOOGA (1h)
Ilma- eli aerialjooga on harjoitus, jossa hyödynnetään kattoon kiinnitettyä pitkää silkkiä. Silkin avulla on mahdollista lisätä kehon liikkuvuutta, voimaa ja tasapainoa turvallisesti ja tuetusti. Erityisesti silkin avulla voidaan toteuttaa ylösalaisia asentoja – inversioita – turvallisesti ja niskaa kuormittamatta. Näiden ominaisuuksien vuoksi ilmajoogaharjoitus on erinomaista palautusta esimerkiksi istumatyön – tai muuten staattisen työn tekijöille. Sopii ensikertalaisille! Max. 11 hlö.
Ei sovellu raskaana oleville.

ÄÄNIMALJARENTOUTUS (1h)
Mitä jos kerrankin saisit vain levätä ja ottaa vastaan; tipahtaa tilaan, jossa sinulta ei odoteta yhtään mitään. Äänimaljarentoutuksessa sinun ei tarvitse yrittää edes rentoutua. Riittää, että annat itsellesi luvan pysähtyä ja ottaa vastaan. Äänimaljoilla ja rentoutumisella on positiivinen vaikutus mm. unen laatuun. Kehon stressitasot laskevat, yleinen toimintakyky ja luovuus paranevat. Usein rentoutuksen jälkeen virtaa riittää, ja asiat tulevat helpommin tehdyksi. Alitajunta alkaa ratkoa ongelmia kuin itsestään. Myös etänä!

KASVOJOOGA (1-1,5h)
Koetko peiliin katsoessasi, että kasvojesi ilme ei enää vastaa olotilaasi? Entä tuntuvatko kasvosi kireiltä ja rasittuneilta? Kenties stressi ja ruudun tuijottaminen näkyvät ilmeestäsi. Miten paljon aikaa käytämmekään kehomme lihasten huoltoon, mutta kasvot unohdamme lähes poikkeuksetta.

Kasvoissamme on lihaksia, joiden kireys ja ylityöskentely vaikuttavat huomattavasti ilmeeseemme ja hyvinvointiimme. Yhtälailla alityöskentelvät lihakset tuovat kasvoille väsyneen ilmeen. Kasvojooga on hauska harjoitus, joka sopii hyvin ohjelmanumeroksi vaikka työpäivän päätteeksi etänä tehtynä. Jo yhden harjoituksen teho saattaa yllättää positiivisesti!

Ota yhteyttä!

Laskutustiedot:

DreamFlow Oy
Y-tunnus: 2822881-6
Näsilinnankatu 34 a 31, 33400 Tampere
Sähköpostilaskutusosoite:

Tyky-päivä Tampereella

Työhyvinvointia joogatunnilta

Studio Vintin joogatunnit tarjoavat hyvää  tekemistä tyky-päiviin Tampereella. Tyky-päivän aktiviteetiksi jooga on ihanteellinen, sillä se sopii kaikille. Koko työpaikan porukka pääsee osallistumaan omien lähtökohtiensa mukaan mukaan tunnille. Jooga lisää mielen virkeyttä ja kehon vetreyttä – kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kaikki joogamuodot auttavat stressinhallinnassa ja kehon jännitystilojen avaamisessa.

Joogalla on monia terveysvaikutuksia, jotka ovat omiaan parantamaan työhyvinvointia. Joogalajeja on monenlaisia: osa on rauhallisempia ja toiset taas dynaamisempia. Kaikilla joogatunneilla edetään kuitenkin hellästi ja omaa kehoa tunnustellen. Joogan avulla pyritään tutustumaan paremmin omaan kehoon, mieleen ja hengitykseen.  Jokainen voi itse valita, mihin joogatunnilla keskittyy; toiset haluavat rentouttaa lihaksia, toiset mieltä. Jooga onkin erinomainen apuväline kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Joogasta on hyötyä niin istumatyötä kuin seisomatyötä tekeville. Joogan avulla erityisesti syvät, kehoa ja sen toimintoja tukevat lihakset vahvistuvat. Syviä lihaksia voimistamalla voidaan korjata asentovirheitä, lievittää lihaksien ja nivelten kiputiloja sekä parantaa ryhtiä. Joogalle ominainen hengitysrytmi rentouttaa mieltä ja siten edesauttaa myös lihasten rentoutumista. Joogatunneilta saatuja oppeja voi hyödyntää myös työpäivän aikana. Venyttelytauot pitävät kehon vetreänä ja hengitysharjoituksilla rauhoitat mielen ja parannat keskittymiskykyä.

Tyky-päivän joogatunnille et tarvitse muuta mukaan kuin joustavat vaatteet. Tervetuloa viettämään virkistävä ja rentouttava tyky-päivä Tampereella, joogan parissa!

Äänimalja­­rentoutus

Äänimalja­rentoutus voidaan
toteuttaa Vintillä tai työpaikallanne!

Mitä jos kerrankin saisit vain levätä ja ottaa vastaan; tipahtaa tilaan, jossa sinulta ei odoteta yhtään mitään. Äänimaljarentoutuksessa sinun ei tarvitse yrittää edes rentoutua. Riittää, että annat itsellesi luvan pysähtyä ja otta vastaan.

Äänimaljarentoutus perustuu maljojen voimakkaaseen äänivärähtelyyn. Ääniaallot resonoivat kehosi jokaisessa solussa tehden olostasi rentoutuneen ja raukean. Ohjaaja auttaa sinua myös rentoutumaan puheellaan. 

Äänimaljoilla ja rentoutumisella on positiivinen vaikutus unen laatuun. Kehon stressitasot laskevat, yleinen toimintakyky ja luovuus paranevat. Usein rentoutuksen jälkeen virtaa riittää, ja asiat tulevat helpommin tehdyksi. Alitajunta alkaa ratkoa ongelmia kuin itsestään.

Sanni ja Anu ovat molemmat koulutettuja äänimaljahoitajia. Ohjaamme yhdessä myös  ÄänimaljaYin-tunteja sekä Vintin rentouttavia äänimatkoja. Syvärentouttavan äänimatkan  aikana soivat tiibetiläisten ja kristallisten äänimaljojen lisäksi myös gongi, kalimba, tuulikellot ja tietysti myös hoitava hiljaisuus.

Äänimaljarentoutukseen suosittelemme lämpimiä vaatteita villasukkineen. Joogamattoja ja vilttejä löytyy Vintiltä. Puhdistavan rentoutuksen jälkeen tarvitset paljon vettä ja lepoa. Itse rentoutus kestää n. 40 minuuttia jolloin aikaa jää hyvin myös heräilyyn syvärentoutuksesta sekä mahdolliseen kokemusten jakamiseen tai kysymysten esittämiseen.

MIkäli rentoutus pidetään omissa tiloissanne, toimitamme lisämaksusta viltit ja alustat ryhmällenne.

Kysy lisää!