Näsilinnankatu 34 A 7 krs., 33200 Tampere

Meidän tarinamme

Tämä tila olisi kuin meille tarkoitettu.

Tämän lauseen kuiskasi Sanni Anulle syksyllä 2016 ollessamme joogaopintojamme syventämässä tulevissa Studio Vintin tiloissa. Sitä saa mitä tilaa, niin tässäkin tapauksessa. Ei vierähtänyt kuin muutama kuukausi kunnes kuulimme tilan vapautuvan. Oli aika ryhtyä unelmoinnista tekoihin: siivet auki, syvä sisäänhengitys, reilusti vauhtia ja suuri hyppy kohti elämäntehtävää.

Vintti oli tilana meille jo ennestään merkityksellinen. Sanni on valmistunut samaisessa paikassa Integral-joogaopettajaksi vuonna 2011 ja molemmat Yin-joogaopettajiksi vuonna 2016. Paikka on kohdellut meitä hyvin useilla kursseilla ja joogatunneilla. Myös me, kuten niin monet muutkin salissa käyneet, ovat tunteneet sen erityislaatuisen, jopa pyhän tunnelman. Sitä tunnelmaa haluamme varjella viimeiseen asti.

Me, Studio Vintin naiset, tahdomme tuoda asiakkaidemme elämään taianomaisen hyvää oloa, joka lähtee oman itsensä etsimisestä, löytämisestä ja tuntemisesta. Uskomme, että oli sitten kyse joogasta, esiintymisestä tai luovuudesta, on päämääränä päästä lähemmäs oman sielun ja sydämen ääntä. Opetuksemme ei ole koskaan autoritääristä, eikä tarpeenamme ole kertoa mitä sinun tulisi elämällesi tehdä. Me annamme käyttöösi ammattitaitomme, työkalumme ja läsnäolomme, mutta pääosassa olet sinä, rakas asiakkaamme.