Näsilinnankatu 34 A 7 krs., 33200 Tampere

Joogatunnit

LIIKETTÄ JA LEPOA
Tämä lempeä joogatunti sopii ihan jokaiselle!
Harjoituksen aikana huollamme lempeällä liikkeellä koko kehoa selkärankaa kuulostellen. Tunti päättyy syvärentoutukseen, jossa mieli saa luvan levähtää.
LÄMPÖÄ JA ENERGIAA
Tämä kokonaisuus on täydellinen energistä harjoitusta ja pientä haastetta kaipaaville! Tunnin aikana tehdään dynaaminen joogaharjoitus, joka haastaa tasapainoa, nostattaa lämpöä ja kohottaa hymyn huulille. Harjoitus tehdään aina oman kehon lähtökohtia kuunnellen, etkä tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Tunti päätetään mieltä rauhoittavaan loppurentoutukseen.
ILMAJOOGA
Ilma- eli aerialjooga on harjoitus, jossa hyödynnetään kattoon kiinnitettyä pitkää silkkiä. Silkin avulla on mahdollista lisätä kehon liikkuvuutta, voimaa ja tasapainoa turvallisesti ja tuetusti. Erityisesti silkin avulla voidaan toteuttaa ylösalaisia asentoja – inversioita – turvallisesti ja niskaa kuormittamatta. Näiden ominaisuuksien vuoksi ilmajoogaharjoitus on erinomaista palautusta esimerkiksi istumatyön – tai muuten staattisen työn tekijöille. Sopii ensikertalaisille! Max. 11 hlö.
Ei sovellu raskaana oleville.
KASVOJOOGA
Koetko peiliin katsoessasi, että kasvojesi ilme ei enää vastaa olotilaasi? Entä tuntuvatko kasvosi kireiltä ja rasittuneilta? Kenties stressi ja ruudun tuijottaminen näkyvät ilmeestäsi. Miten paljon aikaa käytämmekään kehomme lihasten huoltoon, mutta kasvot unohdamme lähes poikkeuksetta.

Kasvoissamme on lihaksia, joiden kireys ja ylityöskentely vaikuttavat huomattavasti ilmeeseemme ja hyvinvointiimme. Yhtälailla alityöskentelvät lihakset tuovat kasvoille väsyneen ilmeen. Kasvojooga on hauska harjoitus, joka sopii hyvin ohjelmanumeroksi vaikka työpäivän päätteeksi etänä tehtynä. Jo yhden harjoituksen teho saattaa yllättää positiivisesti!