Näsilinnankatu 34 A 7 krs., 33200 Tampere

Äänimaljarentoutus

Äänimaljarentoutus vie sinut syvärentoutuneeseen tilaan, jossa arjen hektisyys ja stressi unohtuvat. Maljojen kaunis kumahtelu saa aikaan pienen pientä värähtelyä, joka rentouttaa kehon ja mielen.

Syvärentoutuminen tasapainottaa elintoimintoja ja alentaa stressitasoja. Äänimaljarentoutus onkin oivallinen irtiotto arjen kiireistä. Studio Vintin upeat, isot käsintaotut äänimaljat ovat rentouttaneet jo lukemattomia ryhmiä Tampereella ja ympäri Suomen.

Äänimaljarentoutus on loistava tapa tarjota ryhmälle hemmottelevan ja stressitasoja tehokkaasti laskevan hengähdyshetken. Kehon stressitasot laskevat, yleinen toimintakyky ja luovuus paranevat. Usein rentoutuksen jälkeen virtaa riittää, ja asiat tulevat helpommin tehdyksi. Alitajunta alkaa ratkoa ongelmia kuin itsestään. Siksi äänimaljarentoutus sopii erityisen hyvin kokouspäivän ohjelmanumeroksi.

Rentoutyksen hintaan sisältyvät matot, viltit ja bolsterityynyt. Rentoutukseen pukeudutaan mukaviin, rentoihin vaatteisiin. Rentoutuksen kesto on n. 45 minuuttia, mutta tapahtumaan varataan 60 min jotta aikaa jää myös heräilyyn.