Näsilinnankatu 34 A 7 krs., 33200 Tampere

Luovuus

Kaizen-Muse –

luovuusvalmennus

Pieniä askelia – ihmeellisen suuria muutoksia.

Luovuus on uusien näkökulmien etsimistä ja löytämistä, se on kykyä ohjata ajattelua uusiin, ennen kokemattomiin suuntiin. Luovuutta pidetään usein syntymälahjana joka on annettu vain osalle meistä, mutta todellisuudessa luovuutta on kaikilla. Se on uskallusta ja rohkeutta palata lapsenomaiseen tilaan, jossa omia ajatuksia ja ideoita ei vielä rajoiteta ja sensuroida. Luovuus liitetään usein taiteeseen, mutta todellisuudessa luovuus on apu moneenkin arkipäivän tai työelämän tilanteeseen.
Luovan työn tekeminen ei ole ongelmatonta. Monella luovaa työtä tekevällä ihmisellä on viha-rakkaussuhde työhönsä: pitäisi kirjoittaa, mutta sen sijaan vessa tuleekin puunattua. Taiteilija rakastaa maalaamista, mutta paineet uuden työn aloittamisesta ovat tuskaisen suuret. Yrittäjä tietää, että markkinointi­suunnitelma olisi tehtävä, mutta työn aloittaminen venyy, ja asia muuttuu suuremmaksi tehtäväksi kuin se onkaan. Esimerkkejä on yhtä monta kuin on luovan alan tekijääkin. Harmittavimmillaan ihminen lakkaa tekemästä asiaa, joka todellisuudessa tekee hänet onnelliseksi.
Luovuutemme edessä saattaa olla myös syvempiä esteitä, jotka estävät meitä toimimasta täydellä luovalla potentiaalillamme, kuten esimerkiksi paineet, kiire, perfektionismi, hämmennys tai jopa itse-sabotaasi.

Kaizen-Muse- luovuusvalmennus tarjoaa apua näihin tilanteisiin. Valmennuksen työkalut ovat helppoja ja yksinkertaisia, ja ne ovat sovellettavissa mihin tahansa elämän osaalueeseen, jossa tarvitaan luovaa ajattelua. KMCC:n avulla tulemme tietoisiksi tavoistamme joilla toimimme luovassa prosessissa.. Valmennus ei ole suoraviivaista ja ulkoa päin sanelevaa, vaan se auttaa ihmistä löytämään omat sisäiset vahvuutensa yhdistettynä intuitioon. Se tarjoaa tukea, kannustusta ja ammattitaitoista ohjausta matkallasi kohti luovaa tavoitettasi.

Kaizen-Muse toimii erityisen hyvin, mikäli:
N
tunnet vastustusta
N
vähättelet itseäsi
N
perfektionismi estää sinua toimimasta täysillä
N
tunnet hämmennystä työtaakan edessä
N
olet kadottanut fokuksen
N
tunnet pelkoa
N
työtä on hankala aloittaa tai jatkaa
N
tarvitset tukea ja järjestelmällisyyttä
N
haluat sukeltaa syvemmälle rajattoman luovuutesi mahdollisuuksiin

Valmennukseen?


Kaizen – Muse- luovuusvalmennus sopii erityisen hyvin Sinulle, jos:

Sinulla on luovia tavoitteita

Toimit luovalla / taiteellisella alalla

Työsi on projektiluontoista

Olet etsimässä uutta uraa

Yrittäjille

Bloggaajille

Luovien asioiden harrastajille

Elämäntapamuutosta tekeville

Haluat sukeltaa syvemmälle itsetuntemuksen ja luovuuden maailmaan

Mitä on Kaizen?


Kaizen on japania, ja tarkoittaa muutosta parempaan. Kaizen on metodi, jolla pienen pieniä muutoksia tekemällä voimme päästä kohti isojakin tavoitteita.

Kun kaipaamme tuloksia tai muutosta elämäämme, asetamme itsellemme lähes poikkeuksetta liian suuria tavoitteita. Muutoksen edessä ihmisellä on tapana säikähtää, paeta ja hakeutua kohti aiemmin opittua toimintamallia. Kaizenissa tavoitteet pilkotaan niin pieniin osiin, että aivomme uskovat kaiken olevan edelleen ennallaan vaikka todellisuudessa olemme jo matkalla kohti tavoitettamme.

Kaizen erittäin käytetty toimintamalli yritysmaailmassa ja teollisuudessa. Palkitseva ja kannustava Kaizen on myös helposti omaksuttavissa henkilökohtaiseen elämään esimerkiksi luovuusvalmennuksen kautta.

Tervetuloa valmennukseen!