Näsilinnankatu 34 A 7 krs., 33200 Tampere

Äänimaljarentoutus

Äänimaljarentoutus vie sinut syvärentoutuneeseen tilaan, jossa arjen hektisyys ja stressi unohtuvat. Maljojen kaunis kumahtelu saa aikaan pienen pientä värähtelyä, joka rentouttaa kehon ja mielen. Syvärentoutuminen tasapainottaa elintoimintoja ja alentaa stressitasoja. Äänimaljarentoutus onkin oivallinen irtiotto arjen kiireistä. Studio Vintin upeat, isot käsintaotut äänimaljat ovat rentouttaneet jo lukemattomia ryhmiä Tampereella ja ympäri Suomen.   

Teemme Studio Vintillä suosittuja ryhmärentoutuksia sekä yksilöhoitoja. Äänimaljarentoutus on loistava tapa tarjota ryhmälle hemmottelevan ja stressitasoja tehokkaasti laskevan hengähdyshetken.  Kehon stressitasot laskevat, yleinen toimintakyky ja luovuus paranevat. Usein rentoutuksen jälkeen virtaa riittää, ja asiat tulevat helpommin tehdyksi. Alitajunta alkaa ratkoa ongelmia kuin itsestään. Siksi äänimaljarentoutus sopii erityisen hyvin kokouspäivän ohjelmanumeroksi.  

Yksilöhoidossa äänimaljoja soitetaan kehon vieressä ja päällä, jolloin maljoista lähtevä ääni saa kudoksissa ja soluissa aikaan värähtelyä. Jokaisesta äänimaljasta lähtee omanlaisensa ääni, joka värähtelee kehon eri syvyyksissä, käyden läpi kaikki kudokset ja solukot. Keho ja mieli rentoutuvat tehokkaasti. Äänimaljahoito tehdään joko maaten tai istuen, kumpi sinulle parhaiten sopii. Äänimaljahoidon jälkeen olo voi olla möyhitty, kuten perinteisen hieronnan jäljiltä, mutta mieli on kirkas ja seesteinen.
Äänimaljarentoutuksia ja -hoitoja tekevät Studio Vintillä Sanni ja Anu.  

Varaa ryhmä- tai yksilörentoutus: .