Näsilinnankatu 34 A 7 krs., 33200 Tampere

Johdatus rauhoittavan ja mieltä tasapainottavan mindfulnessin sekä lempeän ja hyväksyvän yin-joogan maailmaan.

Workshopin aluksi tutustumme mindfulnessin perusteisiin lyhyen teoriaosuuden kautta. Teemme useita erilaisia mindfulness-harjoituksia, joiden pariin voit palata myöhemmin itsenäisestikin. Workshopiin sisältyy lisäksi rentouttava yin-joogaharjoitus (n. 45min), joka sisältää rauhallisia, pitkiä ja meditatiivisia asanoita, joissa keskitytään käsittelemään kehon sidekudoksia ja ligamentteja. Lisäksi yin -joogalla rentouttaa hermostoa.

Workshopin jälkeen olosi on rentoutunut ja kehosi energia virtaa vapaana. Lisäksi pystyt ottamaan helpot mindfulness-harjoitukset osaksi arkipäivääsi ja helpottaa näin stressikuormaasi.

Tule kuulostelemaan omaa kehoasi ja mieltäsi – löytämään sisäinen rauhasi ja elämän ilo. Tule pysähtymään kiireisen arjen keskelle.

Tunti sopii joogaharrastusta aloittelevalle sekä jo pidempään jooganneelle. Myöskään aiempaa kokemusta mindfulnessista ei tarvita. Ei sovellu raskaana oleville.

Workshopin ohjaajana on jooga- ja mindfulnessohjaaja, työhyvinvointivalmentaja Johanna Peurala. Johanna käy luennoimassa työhyvinvoinnista sekä ohjaa jooga- ja mindfulness-tunteja.

Aika: la 4.11. klo 13.00-16.00

Paikka: Studio Vintti, Näsilinnankatu 34, Tampere

Hinta: 35€ / hlö (käteismaksu paikan päällä)

Ilmoittautuminen:

Työhyvinvointiluennot, tyhy-päivien ohjelma, mindfulness- ja joogaohjaukset:
www.woimawellness.fi

Hox! Workshop toteutuu min. 6 osallistujalla.