Näsilinnankatu 34 A 7 krs., 33200 Tampere

Marraskuussa sohvallemme istahtaa karismaattinen näyttelijä Kai Vaine. Muun muassa purjehdusta, kestävyysurheilua ja joogaa harrastavan Kaitsun illan aiheena on intohimo: miten intohimo näkyy ja tuntuu työssä, harrastuksissa ja elämässä ylipäänsä.

Vintin Voimailta on nykypäivän nuotiopiiri.
Maailma on täynnä kokemuksia, selviytymistarinoita, sattumuksia ja viisautta, jotka ansaitsevat tulla kerrotuiksi. Me Vintillä haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden istua yhdessä alas kertomusten äärelle. Saat istua hiljaa ja kuunnella, tai ottaa osaan keskusteluun. Olet tervetullut sellaisena kuin olet!

Vintin Voimailta on lämminhenkinen tapahtuma, jonne jokainen on tervetullut kuuntelemaan, kysymään, jakamaan ja oppimaan toisiltamme. Jokainen ilta tuo mukanaan uuden vieraan ja aihepiirin, jonka ympärille rakennamme keskustelua haastattelun ja osallistujien kysymysten avulla. Vieraat ovat tuttuja tai tuntemattomia kasvoja, joiden tarina kiinnostaa ja koskettaa.

Tapahtuman hinta on 20€ /hlö.
Vintin kymppikorttiin sisältyy tarjous: kaksi sisäänpääsyä yhden hinnalla. Muistathan ilmoittaa ystäväsi mukaan!

Huomioithan, että emme ota vastaan ennakkovarauksia. Paikkasi lunastat ostamalla sen verkkokaupastamme tai Vintin vastaanotosta tuntien yhteydessä.

Peruutusehtomme:
Mikäli joudut perumaan tulosi, voit antaa lippusi toisen henkilön käytettäväksi. Sairaustapauksissa palautamme lipun hinnan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.
Mikäli tapahtuma peruuntuu järjestäjän puolesta, palautamme toki lipun hinnan täysimääräisenä.